13.07.2024, 11:45

У мережі з'явилися новини з окупованого Лисичанська

лисичанськ

У тимчасово окупованому Лисичанську Луганської області через два роки з моменту "звільнення" розпочалися хоч якісь "відновлювальні роботи". У сусідніх містах немає комунікації, а звуки війни чути цілодобово.

Про це пишуть місцеві жителі у сепаратистських чатах, передає Час Пік.

Після двох років окупації російська "влада" розпочала якісь роботи з відновлення інфраструктури міста. Зокрема, "ремонтуються" дороги вулицею Свердлова та в районі центрального ринку, а також ведуться роботи з "відновлення" теплотраси.

Проте ситуація з комунальними послугами у сусідніх містах залишається критичною. У Новодружеську та Привіллі досі немає електрики, хоча є можливість використовувати газ. Проблеми з подачею води залишаються актуальними, і воду до цих міст возять на тракторі представники ЖЕК та церковні службовці. Місцева "адміністрація" намагається вирішити цю проблему, проте результатів поки що немає.

Жителі повідомляють про чутність звуків боїв та "прильотів" околицями міста.

"Продовжуються ремонтні роботи, латають дороги по вул.Свердлова та р-н ринку, триває ремонт теплотраси. У містах Новодружеськ та Привілля, як і раніше, немає світла, є газ, і проблема підвезення води, воду возить ЖЕК на тракторі, ще возять церковні службовці, адміністрація намагається вирішити це питання. Чути звуки війни, прильоти чути по околицях. Дуже жарко, чув від людей, що їздять купатися на Водну!", - йдеться у повідомленні.

Ситуація у Лисичанську та навколишніх містах продовжує залишатися складною та потребує комплексного підходу для вирішення проблем, пов'язаних із відновленням життєво важливої ​​інфраструктури та забезпеченням базових комунальних послуг для місцевого населення.

Читайте також: У тимчасово окупованому Сєвєродонецьку "бастують" водії громадського транспорту через невиплату заробітної плати

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк