13.07.2024, 11:01

У тимчасово окупованому Сєвєродонецьку "бастують" водії громадського транспорту через невиплату заробітної плати

Марина Гончар | Всі новини автора
забастовка

Сьогодні стало відомо, що вчора у тимчасово окупованому Сєвєродонецьку Луганської області відбулася масштабна забастовка водіїв громадського транспорту. Причиною невдоволення працівників стали хронічні затримки з виплатою заробітної плати, які тривають вже кілька місяців.

За інформацією місцевих жителів, які зателефонували родичам, водії громадського транспорту вже довгий час не отримували свої чесно зароблені гроші, передає Час Пік.

Невиплата заробітної плати стала постійною практикою з боку окупаційної "адміністрації", яка нехтує правами працівників і не забезпечує належних умов праці.

"Сьогодні подзвонили з дому. Сказали, що у місті була забастовка водіїв громадського транспорту, жоден автобус не вийшов на лінію", — повідомив місцевий житель, який наразі перебуває за межами Сєвєродонецька.

Мешканці міста повідомляють, що вранці всі автобуси залишилися на місцях, а на зупинках зібралися численні пасажири, які не могли дістатися до місця призначення. 

Окупаційна "влада" поки що не зробила жодних "офіційних" заяв з цього приводу. 

Раніше повідомлялося, що окупаційна "влада" Сєвєродонецька вихваляється, що у місті з'явилися оснащені "за останнім словом техніки" лікарні, в яких навіть є лікарі. Російські пропагандисти знімають "красиві картинки". Але чи можна в цих лікарнях отримати допомогу та лікуватись, краще запитати у людей...

У публікації використано інформацію з ТГ-каналу "]]>Трикутник]]>".

Читайте ще: Спалюють останні мости: Чиновники відбирають у переселенців з Лисичанська, Сєвєродонецька та Рубіжної онлайн-освіту

Читайте також: Окупанти знайшли "альтернативу" зруйнованим магазинам у "звільненій" Попасній - фото

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк