14.07.2024, 18:02

Ракетний удар по залізничному вокзалу в Харківському районі: двоє загиблих та десятки поранених

атака ракета

У суботу, 13 липня, російські війська здійснили ракетний удар по залізничному вокзалу в селищі Буди Харківського району. Дві ракети "Іскандер-М" влучили в ціль, спричинивши значні руйнування та втрати серед населення. В результаті атаки загинули двоє людей. Багато людей отримали поранення різного ступеня тяжкості.

Голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов повідомив, що удар стався близько 15:40 поблизу залізничного вокзалу в селищі Буди. Ракети "Іскандер" влучили в землю, спричинивши вибухи, які завдали серйозних пошкоджень житловим і адміністративним будівлям, передає Час Пік.

Внаслідок атаки було пошкоджено 26 житлових будинків, дев'ять адміністративних споруд, два автомобілі, будівлю вокзалу, три допоміжних споруди та залізничне полотно.

Серед загиблих:

Артем Костиря, начальник Харківського районного управління ГУ ДСНС в Харківській області.

Олексій Кощій, поліцейський сектору реагування патрульної поліції.

Постраждали 25 осіб, серед яких двоє дітей: 14-річна дівчинка та 9-річний хлопчик.

Олег Синєгубов закликав жителів Харківського району бути обережними та дотримуватися заходів безпеки. Він також висловив співчуття родинам загиблих та побажав швидкого одужання постраждалим.

Ця трагедія вкотре нагадує про важливість збереження пильності та підготовки до можливих атак. Влада закликає населення бути готовими до будь-яких надзвичайних ситуацій та завжди дотримуватися інструкцій служб безпеки.

Читайте також: Сили оборони вибили окупантів із селища на Харківщині, - DeepState

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк