15.07.2024, 19:18

На Торецькому напрямку Донецької області росіяни зазнають величезних втрат техніки та особового складу, - "АТЕШ"

Оксана Мовчан | Всі новини автора
пролрд

На Торецькому напрямку Донецької області продовжується інтенсивне протистояння між українськими силами оборони та російськими військовими. За останніми даними, росіяни зазнають значних втрат як техніки, так і особового складу.

Про це повідомляє військовий рух українців і кримських татар ]]>"АТЕШ"]]>, передає Час Пік.

Згідно з інформацією, наданою агентом "АТЕШ", який є військовослужбовцем одного з підрозділів 27-ї мотострілецької дивізії РФ, ситуація на цьому напрямку загострюється. Ворог посилив перекидання особового складу і техніки до Торецька.

Командування РФ наказує своїм військовим захопити місто за будь-яку ціну, не шкодуючи ні техніки, ні людей.

Російське командування використовує тактику так званих "м'ясних" штурмів, відправляючи свої підрозділи у фронтові атаки без належної підготовки та підтримки.

За словами агента, поранених і вбитих російських військових замінюють прикомандированими бійцями з інших підрозділів. Це свідчить про великі втрати та низький моральний дух серед російських солдатів.

Українські сили оборони продовжують стійко тримати оборону та завдавати противнику значних втрат.

"Наші агенти, які працюють в тилу ворога, збирають всю важливу інформацію про переміщення та плани російських військ і оперативно передають її Силам оборони України (СОУ)", - йдеться у повідомленні.

Це дозволяє українським військовим ефективно протидіяти ворогу та мінімізувати власні втрати.

Ситуація на Торецькому напрямку залишається напруженою. Російські військові, не зважаючи на великі втрати техніки та особового складу, продовжують намагатися захопити Торецьк.

Однак, завдяки мужності та професіоналізму українських захисників, ворог не може досягти своїх цілей.

Українські сили оборони продовжують стійко захищати свою землю, завдаючи ворогу важких ударів і зриваючи його плани. Торецьк залишається під контролем України, а ворог зазнає великих втрат, що ще раз підтверджує незламність українського народу.

Читайте також:

"Дуже оптимістична динаміка": аналіз втрат росіян у техніці від військового аналітика

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк