16.07.2024, 22:01

Зіпсований кондиціонер або зламана антена "в подарунок": Місцеві розповіли про "ремонти" у Сєвєродонецьку

Марина Гончар | Всі новини автора
рабочие

У соціальних мережах та місцевих сепаратистських чатах активно обговорюється стан "ремонтів" у тимчасово окупованому Сєвєродонецьку Луганської області. Місцеві жителі висловлюють невдоволення та розчарування якістю "відновлювальних робіт", що проводяться на території міста.

Багато скарг стосуються низької якості та недбалого ставлення будівельників до майна городян, передає Час Пік.

Сєвєродонецьк, як і багато інших міст Луганської області, сильно постраждав у ході бойових дій та окупації. Надії місцевих жителів на швидке "відновлення" інфраструктури та нормалізацію життя виявилися зруйнованими через неефективність та недбалість росіян.

Місцева "влада" та окупаційна "адміністрація" обіцяли провести якісні "відновлювальні роботи", проте реальність виявилася далека від цих обіцянок. Мешканці повідомляють про пошкодження, що наносяться їхньому майну у процесі "ремонтів". Антени, кондиціонери та інші важливі елементи інфраструктури часто виявляються зіпсованими або повністю виведеними з експлуатації.

Основні скарги стосуються якості виконаних "робіт" та їх організації. Місцеві жителі повідомляють, що "ремонтні бригади" часто починають "роботи", але не доводять їх до кінця, кидаючи розпочате та переходячи на інші об'єкти. В результаті багато будинків залишаються в напівзруйнованому стані, а мешканці змушені жити в умовах постійних незручностей та небезпеки.

"Погано йде відновлення житлових будинків. Багато псують будівельники антен, кондиціонерів тощо, роблять не якісно... Починають відновлювальні роботи та кидають, переходять на інші об'єкти", - пише один із місцевих мешканців у чаті.

Повідомлення про проблеми з відновлювальними роботами активно лайкаються та коментуються у соціальних мережах, що говорить про широку підтримку та солідарність серед місцевих жителів. Люди діляться своїми історіями та фотографіями руйнувань, створюючи загальну картину того, що відбувається.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що на Луганщині окупаційна "влада" похвалилася черговим "досягненням". Три заклади культури отримали автоклуби. Тепер за допомогою цих пересувних культурних центрів можна буде зомбувати місцеве населення.

Читайте також: У тимчасово окупованому Сєвєродонецьку "влада" продовжує годувати населення обіцянками щодо ремонту опалення

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк