16.07.2024, 09:15

"Окультурення" триває: Сєвєродонецькому Палацу культури "подарували" автоклуб

Северодонецкому Дворцу культуры "подарили" автоклуб

На Луганщині окупаційна влада похизувалася черговим "досягненням". Три заклади культури отримали автоклуби. Тепер за допомогою цих пересувних "культурних центрів" можна буде "зомбувати" місцеве населення.

Окупаційна "влада" Луганщини знову рапортує про "досягнення". Тепер Палаци культури ще у трьох містах т.зв. "ЛНР" мають автоклуби, за допомогою яких можна "окультурити" місцеве населення, повідомляє Час Пік.

За інформацією т.зв. "Міністерства культури ЛНР", в рамках проєкту "Культура" ключі від автоклубів було передано Сєвєродонецькому Палацу культури, Новопсковському Палацу культури та Краснолучському Палацу культури "для організації дозвілля у віддалених населених пунктах".

"За допомогою автоклубів, оснащених музичним та світловим обладнанням, а також LED-екраном для показу фільмів або мультимедійних декорацій, населення навіть найвіддаленіших куточків нашої Республіки зможуть побачити захоплюючі видовища", - заявили у "мінкультурі".

Окупанти зруйнували міста та села на Луганщині, залишили людей без світла, газу та води. Позбавили їх можливості вчитися, лікуватися, жити у людських умовах. Й архіважливою необхідністю зараз вважають – організацію дозвілля у віддалених селах.

Прям цікаво, які такі "захоплюючі видовища" зможуть побачити люди? Виступ Путіна? Та й чи окупанти мотатимуться бездоріжжям, витрачатимуть сили та кошти заради десятка знедолених старих, що залишилися жити серед руїн...

Нагадаємо, Луганською обласною військовою адміністрацією офіційно запроваджується збір інформації щодо вцілілого житла на Луганщині, власники якого бажають отримати компенсацію при юридично оформленій відмові від права власності на нього на користь держави Україна у разі потенційної появи такої можливості та наявності необхідних фінансових ресурсів. Докладніше читайте у нашому матеріалі.

Також стало відомо, що Міністерство освіти та науки України виступає з ініціативою переформатування навчального процесу. Українських дітей-переселенців хочуть позбавити можливості дистанційного навчання та перевести на денну (очну) форму навчання у населеному пункті, де фактично проживає дитина-ВПО. Докладніше читайте у нашому матеріалі.

Читайте також:

Дали задню? Чи заборонять дітям-ВПО з Лисичанська, Сєвєродонецька та Рубіжного вчитися дистанційно

Безкоштовне житло: як ВПО з Лисичанська, Сєвєродонецька, Рубіжного стати на облік для отримання житлової площі

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк