17.07.2024, 17:11

В окупованому Луганську планують будівництво нових багатоповерхівок: для кого будують

Оксана Мовчан | Всі новини автора
впапррпол

В тимчасово окупованому Луганську розпочато плани зі зведення нових багатоповерхових житлових будинків. Однак, це рішення викликає незадоволення серед місцевого населення, яке висловлює побоювання щодо подальшого використання цього житла.

Про це повідомляють окупаційні ресурси, передає Час Пік.

За інформацією з ресурсів, підконтрольних окупаційній адміністрації, планується будівництво багатоповерхових будинків висотою від 9 до 21 поверху.

Вже визначено 119 земельних ділянок, на яких планується зведення нових будинків.

Серед міст, де будуть розташовані ці ділянки, можна виділити Луганськ, Довжанськ (колишній Свердловськ), Антрацит, Голубівку (колишній Кіровськ) та Алчевськ.

Хоча влада окупованих територій подає це як важливий крок для розвитку регіону, місцеві жителі виражають своє невдоволення. Вони побоюються, що новозбудоване житло не буде призначене для них.

Існують припущення, що будинки можуть бути призначені для працівників або військових, які прибули до регіону з інших частин Росії або інших окупованих територій.

Це побоювання підсилюється тим, що за останні роки ситуація в Луганську залишає бажати кращого: багато місцевих мешканців живуть в умовах постійного страху та невизначеності. Відсутність чітких планів щодо забезпечення житлом луганчан тільки поглиблює їхні тривоги.

На тлі цього, заяви окупаційної адміністрації щодо нового житлового будівництва сприймаються як ще один крок у напрямку зміни демографічного складу регіону, що викликає подальші занепокоєння серед місцевого населення.

У публікації було використано матеріали Telegram-каналу ]]>"ТРИБУН".]]> 

Читайте також:

Комусь із Лисичанська, Сєвєродонецька, Рубіжного пощастить? Житлом збираються забезпечити кілька тисяч ВПО

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк