17.07.2024, 20:08

"Чергові балачки для пропагандистських ресурсів": окупанти заявили про відновлення системи водопостачання в Лисичанську

Марина Гончар | Всі новини автора
дждрорп

Нещодавно окупаційна адміністрація оголосила про початок робіт з відновлення системи водопостачання в Лисичанську Луганської області, що, за їхніми словами, має на меті забезпечити "стабільне водопостачання всього міста". Проте, ці заяви виглядають як чергові пропагандистські спроби представити свою діяльність у вигідному світлі, використовуючи звичні методи дезінформації та маніпуляції.

Про це відзвітували проросійські ресурси, передає Час Пік.

Віцепрем'єр РФ Марат Хуснуллін заявив, що житлово-комунальне господарство в регіоні було занедбане протягом десятиліть, і тепер окупанти мають намір "навести порядок всього за п'ять років".

"Це не просто оновлення сотень об'єктів і кілометрів мереж, яке проводиться за рахунок різних джерел фінансування, включно з коштами федерального бюджету і спеціальних казначейських кредитів. Це вибудовування з нуля всієї системи управління та експлуатації житловим фондом. Допомагає цю велику роботу організувати федеральний Фонд розвитку територій", - зазначив Марат Хуснуллін.

Наразі, за його словами, окупанти приступили до відновлення системи водопостачання всього Лисичанська.

Ці заяви окупаційної адміністрації слід розглядати з великою обережністю, враховуючи їхню попередню практику дезінформації та пропагандистських маніпуляцій.

Попри обіцянки швидкого та масштабного відновлення, фактичний стан інфраструктури на окупованих територіях свідчить про суттєві проблеми, які залишаються нерозв'язаними.

Читайте також:

Дали задню? Чи заборонять дітям-ВПО з Лисичанська, Сєвєродонецька та Рубіжного вчитися дистанційно

"Адміністрація" тимчасово "звільненого" Сєвєродонецька оприлюднила список квартир для конфіскації

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк