18.07.2024, 16:06

Окупанти обіцяють з 2025 року відбирати авто в українців, які не отримають паспорт РФ, - ЦНС

Оксана Мовчан | Всі новини автора
апрпроро

Російські окупаційні сили оголосили про завершення так званого "перехідного періоду" щодо страхування власного транспорту на тимчасово окупованих територіях України.

Про це повідомляє ]]>Центр національного спротиву]]>, передає Час Пік.

Згідно з новими правилами, з 1 січня 2025 року всі власники автомобілів будуть зобов'язані страхувати свої транспортні засоби в російських компаніях. Для цього, однак, необхідно буде мати російський паспорт. Без такого страхування ворог погрожує конфіскацією автомобілів.

Ця політика є частиною ширшої стратегії Росії щодо примусової паспортизації українців, яка спрямована на заперечення існування української нації та підкорення місцевого населення. Вороги вдаються до шантажу та тиску, щоб змусити українців отримувати російські паспорти.

Незважаючи на ці жорсткі умови, значна частина місцевого населення продовжує відмовлятися від отримання так званої "червоної макулатури".

Центр національного спротиву закликає українців на тимчасово окупованих територіях, за можливості, уникати отримання російських паспортів і саботувати ініціативи окупантів. Водночас Центр наголошує, що найголовніша цінність — це життя громадян, тому варто бути обережними і приймати рішення з урахуванням власної безпеки.

Таким чином, нові вимоги щодо страхування автомобілів є черговим кроком у примусовій інтеграції окупованих територій до російської правової та адміністративної системи. Ворог продовжує використовувати адміністративний тиск та страх, щоб змусити українців зраджувати свою національну ідентичність і приймати умови окупантів. 

Читайте також:

Дрони СБУ завдали потужного удару по російській військовій базі на озері Донузлав у Криму - відео

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк