21.07.2024, 08:58

У ніч на 21 липня російські дрони атакували Київ, усі ударні дрони знищено на підступах до столиці – КМВА

Оксана Мовчан | Всі новини автора
пролл

У ніч на 21 липня російські дрони атакували Київ. Повітряна тривога у столиці тривала з 02:47  до 04:28.

Про це повідомив начальник Київської міської військової адміністрації Сергій Попко у своєму ]]>Telegram]]>-каналі, передає Час Пік.

За його словами, усі безпілотні літальні апарати були знищені силами та засобами протиповітряної оборони Збройних сил України ще на підступах до столиці. У самому Києві ніяких руйнувань або постраждалих не було.

"Ці систематичні атаки російських безпілотників вкотре доводять, що агресор активно шукає можливості вразити Київ. Ворог випробовує нові тактики, вивчає маршрути підльоту до столиці та намагається викрити розташування нашої ППО", - підкреслив Попко.

Начальник КМВА додав, що це вже щонайменше п'ята поспіль спроба ворога атакувати столицю дронами за останній час.

Ця серія атак свідчить про те, що ворог не полишає своїх намірів та намагається знайти слабкі місця в обороні Києва.

Збройні сили України продовжують невпинно працювати над захистом столиці та всієї країни від ворожих атак, демонструючи свою ефективність та професіоналізм.

ППО України вкотре підтверджує свою здатність оперативно реагувати на загрози та захищати мирне населення від небезпеки.

Ці події ще раз підкреслюють важливість підтримки та модернізації оборонних систем, а також необхідність постійного моніторингу та аналізу дій ворога для забезпечення надійного захисту нашої держави.

Читайте також:

Колаборанти на ТОТ Луганщини квапляться виконати чергову путінську "хотілку": подробиці

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк