21.07.2024, 09:44

В окупованому Криму прогриміли вибухи: в яких районах були "прильоти"

Оксана Мовчан | Всі новини автора
вапрол

У тимчасово окупованому Криму пролунали вибухи, що викликало паніку серед місцевих жителів і численні повідомлення в соціальних мережах.

Про це, з посиланням на Telegram-канали та "губернатора" тимчасово окупованого Севастополя Михайла Развожаєва, передає Час Пік.

Місцеві телеграм-канали рясніють повідомленнями про можливі ракетні атаки на півострів. Зокрема, вибухи були зафіксовані в Красногвардійському та Красноперекопському районах.

У Джанкої працювала російська протиповітряна оборона, а над селом Новостепне помічено дим, що піднявся в небо. Це стало причиною численних припущень щодо причин інциденту.

Соціальні мережі та публікації повідомляли про можливі удари з боку України балістичними ракетами ATACMS з касетною частиною. Ці повідомлення викликали хвилю паніки серед місцевих жителів, змушуючи їх шукати безпечні місця.

О 8:05 за київським часом так званий "губернатор" Севастополя Міхаїл Развожаєв оголосив про відбій небезпеки ударів балістичними ракетами. За кілька хвилин, о 8:10, в Криму було офіційно оголошено про відбій тривоги.

На цей час Развожаєв ніяк не коментував вибухи в Криму, залишаючи багато питань без відповідей.

Ситуація залишається напруженою, а місцеві жителі продовжують стежити за подіями з надією на подальше прояснення ситуації.

У публікації використано інформацію з ТГ-каналу ]]>"Крымский ветер".]]>

Читайте також:

У ніч на 21 липня російські дрони атакували Київ, усі ударні дрони знищено на підступах до столиці – КМВА

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк