21.07.2024, 10:26

У мережі з'явилися липневі кадри з "відновленого" Рубіжного

Оксана Мовчан | Всі новини автора
ордл

У мережі з'явилися нові фотографії з тимчасово окупованого міста Рубіжне, що на Луганщині. Ці знімки відображають поточний стан міста після приходу російських окупантів. На фото видно, як місто, що колись було жвавим і квітучим, тепер понівечене, покинуте і занедбане.

Світлини оприлюднили у мережі, передає Час Пік.

На фото перехрестя з занедбаними будинками й порожніми вулицями. На фоні видніються будівлі, що мають значні пошкодження. Деякі з них частково зруйновані, вікна вибиті, фасади вкриті тріщинами й слідами від обстрілів. Дорога поросла бур'яном, що свідчить про те, що тут давно не було руху транспорту. Дерева на вулицях залишаються недоглянутими, деякі з них частково зламані або сухі. Вікна деяких квартир забиті дошками, інші ж залишилися розбитими. Під будинком видно залишки магазину, вивіска якого "Кафе Приват" досі збереглася. Навколо будівлі ростуть дикі кущі, що свідчить про відсутність догляду за територією.

Знімки, зроблені в липні, підкреслюють жалюгідний стан міста після приходу окупантів. Місто виглядає занедбаним і покинутим. 

​​​​​​​

Ситуація в Рубіжному відображає загальний стан багатьох міст на сході України, що постраждали від війни. Руйнація інфраструктури, занедбаність і відсутність нормального життя стали повсякденними реаліями для багатьох людей, які змушені були залишити свої домівки й шукати прихистку в інших місцях.

Ці фотографії нагадують нам про необхідність вирішення конфлікту і відновлення нормального життя в цих регіонах.

Нагадаємо, що у місті наростають скарги місцевих мешканців на неякісні та примусові ремонтні роботи. Ця проблема стала однією з головних тем обговорення у місцевих сепаратистських чатах, де люди діляться своїми переживаннями та обуренням щодо поточної ситуації.

Як повідомлялось раніше, у рамках виконання своїх "повноважень щодо виявлення та прийняття на облік безхазяйного нерухомого майна", окупанти виявили низки житлових приміщень для "віджиму" у тимчасово окупованому Рубіжному.

У публікації використано інформацію з ТГ- каналу ]]>"Трикутник".]]>

Читайте також:

В окупованому Криму прогриміли вибухи: в яких районах були "прильоти"

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк