22.07.2024, 12:22

У мережі показали, як виглядає один з районів захопленого Рубіжного - фото

Оксана Мовчан | Всі новини автора
поолдл

Тимчасово окуповане Рубіжне Луганської області зазнало значних руйнувань, проте "визволителі" не поспішають братися за "відновлення".

Світлини з міста оприлюднили у мережі, передає Час Пік.

Фотографії демонструють реалії життя під російською окупацією, що наочно показують зруйновані будівлі, занедбані вулиці та загальний хаос.

На кадрах, які поширюються в соціальних мережах, можна побачити зруйновані багатоповерхівки. Колись жваві житлові райони тепер перетворилися на руїни. Багато будинків зазнали серйозних пошкоджень внаслідок обстрілів та боїв. Деякі будівлі стоять без вікон та дверей, з обгорілими фасадами та розбитими дахами.

Через відсутність догляду та обслуговування, місто поступово заростає травою та чагарниками. На багатьох вулицях можна побачити зелені зарості, що проростають крізь тротуари та дороги. Парки та сквери, які колись були місцем відпочинку для жителів, тепер перетворилися на дикі зарослі. Зелень захоплює території, які раніше були активно використовувані людьми, символізуючи занепад і відсутність будь-якого контролю.

Один з найбільш вражаючих аспектів кадрів — відсутність людей на вулицях. Місто, яке колись було повним життя, тепер виглядає як пустельне.

З приходом російських "визволителів" у Рубіжному панує хаос та безлад. 

Ці кадри стали черговим нагадуванням про жорстоку реальність війни та її наслідки для мирного населення. 

У публікації використано інформацію з ТГ- каналу]]> "Трикутник".]]>

Читайте також:

Окупанти продовжують "віджим" житла в Лисичанську: новий список "безхазяйних" квартир​​​​​​​

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк