22.07.2024, 11:34

Окупанти продовжують "віджим" житла в Лисичанську: новий список "безхазяйних" квартир

оккупированный Лисичанск

Окупаційна влада Лисичанська оприлюднила нові адреси, за якими виявлено житлові приміщення, які "мають ознаки безхазяйного майна". Ще два десятки квартир потрапили до "чорного списку".

Окупаційна влада Лисичанська 22 липня оприлюднила нові адреси квартир, які планують "віджати", повідомляє Час Пік.

В окупованому Лисичанську продовжується незаконне захоплення нерухомості. Усі внесені в новий список квартири знаходяться у південній частині міста - на РТІ (ГТВ):

  • кв. Молодіжний будинок 2, квартири: 65, 66, 67, 69, 70, 71, 72, 73, 75, 76, 77, 78, 81, 82, 83, 86, 87, 88, 89, 92.

Варто зазначити, що це багатоквартирний дев'ятиповерховий будинок, що складається з квартир невеликої площі - малосімейка. Й судячи з того, що "влада" вже не раз вносила квартири цього будинку в "чорний список", незабаром він весь буде заселений "понаїхавшими" та російськими вояками.

Місцева "влада" пропонує власникам квартир приїхати до Лисичанська й пред'явити свої права на нерухомість. Вони чудово розуміють, що більшість власників квартир - це переселенці, при цьому повідомляють, що крім правовстановлюючих документів на житлове приміщення необхідно надати паспорт громадянина РФ.

Нагадаємо, Луганською обласною військовою адміністрацією офіційно запроваджується збір інформації щодо вцілілого житла на Луганщині, власники якого бажають отримати компенсацію при юридично оформленій відмові від права власності на нього на користь держави Україна у разі потенційної появи такої можливості та наявності необхідних фінансових ресурсів. Докладніше читайте у нашому матеріалі.

Читайте також: "Віджатий трикутник": Що робити мешканцям Лисичанська, Сєвєродонецька та Рубіжного, якщо їхні квартири захопили окупанти

Читайте ще: Компенсація за знищене житло: Хто з ВПО Лисичанська, Сєвєродонецька та Рубіжного отримає гроші в першу чергу?

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк