22.07.2024, 20:55

У тимчасово окупованій Кремінній зафіксовано чергові "прильоти": у мережі показали місцевий ринок

Марина Гончар | Всі новини автора
кремінна

У тимчасово окупованій Кремінній Луганської області знову зафіксовано "прильоти", які цього разу влучили по місцевому ринку. Відповідні фото з місця подій вже з'явилися в мережі, на яких можна побачити масштаби руйнувань.

Удар завдав значної шкоди ринку, де згоріло кілька кіосків. На знімках видно, що місцева торговельна інфраструктура зазнала деяких руйнувань: знищені торгові точки, пошкоджені та згорілі конструкції. Окрім цього, деякі будівлі поряд також отримали пошкодження внаслідок вибухової хвилі та уламків снарядів, передає Час Пік.

Інформація про постраждалих від "прильотів" відсутня. Це може свідчити про те, що на момент обстрілу ринок був або порожнім, як і все місто з моменту окупації, або відсутня офіційна інформація, яка ще не встигла бути оприлюдненою.

​​​​​​​

Нагадаємо, місцева "влада" та російські пропагандисти не втомлюються розповідати, як "налагоджується життя" на Луганщині після "визволення". Реальність настільки відрізняється від новин у телевізорі, що не помічати цього місцевим жителям стає дедалі важче.

Раніше повідомлялося, що у тимчасово окупованій Кремінній ситуація напружена та несприятлива для російських військових. У місті є нові "прильоти".

У публікації використано інформацію з ТГ-каналу "]]>Трикутник]]>".

Читайте також: Ситуація у Вовчанську Харківської області: ворог активізує атаки

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк