25.07.2024, 14:06

ЗС РФ почало масово перекидати техніку ближче до Керченського мосту: подробиці

Оксана Мовчан | Всі новини автора
роболд

На сьогодні стало відомо, що Збройні сили Російської Федерації активно перекидають свої військові ресурси ближче до Керченського мосту.

Про це повідомляє партизанський рух ]]>"АТЕШ"]]>, передає Час Пік.

Це включає в себе не тільки системи протиповітряної оборони (ППО) та авіацію, але й радіолокаційні системи та інші критично важливі військові об'єкти.

Першочергово евакуйовані вцілілі установки ППО, які тепер переміщуються із західної частини Криму на схід.

Останнім часом спостерігається помітне зменшення запасів пального на нафтосховищах Криму, що значно ускладнює забезпечення як військових потреб, так і потреб місцевого населення.

Місцевим мешканцям стає фактично неможливо дістати паливо, що свідчить про серйозні логістичні проблеми, з якими стикаються окупанти.

Окрім того, склади боєприпасів (БК) також переміщуються на схід, і тепер розміщені поблизу Керченського мосту. Це переміщення свідчить про підготовку до можливої ескалації конфлікту в цьому стратегічному районі.

Наразі рашистам катастрофічно не вистачає систем ППО, що змушує їх зосереджувати ресурси на охороні лише одного району півострова. Це свідчить про посилення тиску на їхні сили та потенційні труднощі в забезпеченні всебічного захисту.

Ці події можуть свідчити про початок нової, напруженої фази конфлікту, в якій, можливо, відбудуться чергові "жести доброї волі", що можуть вплинути на розвиток ситуації в регіоні.

Читайте також:

У російських окупантів вилучатимуть гаджети: нові обмеження для "визволителів"

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк