25.07.2024, 17:40

Розвідка фіксує нову хвилю вивезення сімей російських чиновників з окупованого Криму

Марина Гончар | Всі новини автора
рпо

На території окупованого Криму розпочалася нова хвиля вивезення сімей російських чиновників. Це явище спостерігається на тлі нещодавніх ударів Збройних Сил України (ЗСУ).

Про це повідомив представник Головного управління розвідки України Андрій Юсов, передає Час Пік.

Він зазначив, що після серії успішних дій українських Сил безпеки та оборони, зокрема, ударів по військовій логістиці, зафіксовано нову хвилю евакуації сімей чиновників.

"Останнім часом, після низки ефективних дій українських Сил безпеки і оборони, ударів, зокрема, по військовій логістиці, можна сказати, що спостерігається нова хвиля вивезення сімей", – заявив Юсов.

Він додав, що сім'ї вивозять як військові, так і цивільні чиновники. За даними розвідки, цей процес триває досить довгий час, але останнім часом спостерігається його інтенсифікація.

Під час недавніх ударів ЗСУ було завдано значних втрат російським військовим та їхній логістиці, що, ймовірно, і стало причиною активізації вивезення сімей з Криму.

Такі дії свідчать про зростаючу стурбованість російських чиновників безпекою їхніх сімей на тимчасово окупованій території.

Нова хвиля евакуації може бути також свідченням усвідомлення російськими чиновниками нестабільності ситуації в Криму та їхніх побоювань щодо подальших дій українських Сил безпеки та оборони.

Нагадаємо, що на сьогодні стало відомо, що Збройні сили Російської Федерації активно перекидають свої військові ресурси ближче до Керченського мосту.

Читайте також:

"Дівчина з таксі отримала тяжкі травми": поблизу автостанції в Рубіжному сталася ДТП

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк