26.07.2024, 09:47

"Бавовна" у Криму: внаслідок нічної атаки на аеродромі "Саки" вибухнув склад з боєприпасами

"Бавовна" в Крыму

У ніч проти 26 липня в окупованому Криму було "неспокійно". Вибухи лунали у Сімферополі, Євпаторії, Окунівці та Новофедорівці, де розташований військовий аеродром.

Неспокійною видалася ніч 26 липня для окупантів у Криму. Внаслідок нічної атаки, зокрема, дісталося аеродрому "Саки", який використовується для базування винищувачів та іншої військової авіації. Про це повідомляють російські ЗМІ та українські моніторингові канали, передає Час Пік.

Наголошується, що спроби російської ППО відбити українську атаку ні до чого не призвели, на місці "прильотів" почалися пожежі. Очевидці опублікували відео, на яких видно пожежі та чути вибухи. У Новофедорівку, де розташований військовий аеродром, мчали пожежні машини та швидка допомога.

Попередньо під удар потрапив аеродром "Саки", де чути звуки вторинної детонації боєприпасів після прильотів. Повідомляється, зокрема, про знищення на аеродромі складу з ракетами "повітря-повітря".

"На аеродромі "Саки" вражений склад з боєприпасами, повідомляє наше джерело: "Ракети "повітря-повітря" в Саках полетіли в повітря. Разом із бортами", - ]]>пише ]]>Telegram-канал "Крымский ветер".

"Судячи з істерики Z-каналів, уночі в Криму був результативний прильот по військовому аеродрому.

Спочатку була ефективно проведена розвідка, після чого - "недобрий ранок" та "вічна пам'ять", - прокоментував нічні події журналіст Денис Казанський.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк