27.07.2024, 15:03

У мережі показали умови життя в одному з мікрорайонів окупованого Сєвєродонецька

Северодонецк Луганской области

У мережі з'явилися фотографії та відео, що демонструють поточну ситуацію у 79-му мікрорайоні тимчасово окупованого Сєвєродонецька Луганської області.

Знімки, зроблені 25 липня, були опубліковані у місцевому Telegram-каналі "Сєвєродонецький чат Telesever", передає Час Пік.

Ці фотографії демонструють поточні умови життя в місті, показуючи, наскільки сильно він постраждав від бойових дій та нестачі відновлювальних робіт.

На них можна побачити будинки по вулиці Богдана Хмельницького (колишня вулиця Гагаріна) – 117 та 117 А. Ці будівлі, як і багато інших у цьому районі, сильно постраждали від бойових дій та обстрілів.

Інші кадри показують будинки на вулиці Дмитра Сірика (колишня вулиця Вілєсова) - 41 та 43. За словами автора фотографій, будинок №43 є одним із небагатьох у цьому районі, де продовжують жити громадянські жителі. Мешканці змушені справлятися із руйнуваннями та відсутністю інфраструктури самостійно.

Telegram-канал "Сєвєродонецький чат Telesever" також опублікував відео, зняте у будинку 117 А на вулиці Богдана Хмельницького. На кадрах можна побачити умови, за яких зараз змушені жити мешканці міста. На відео відсутні сліди ремонтних робіт або розборів завалів, що залишилися після пожеж та обстрілів.

Місцеві жителі скаржаться на повну відсутність відновлювальних робіт та підтримку з боку окупаційної влади. Мешканці району змушені виживати у зруйнованих будинках без надії на швидке відновлення інфраструктури. Багато квартир залишаються зруйнованими та небезпечними для проживання, що посилює ситуацію для тих, хто залишився у місті.

Читайте також:

Сусідні з Лисичанським міста Новодружеськ та Привілля окупанти навіть не планують відновлювати - ЛОВА

У Сєвєродонецьку з'явилася автокрамниця: окупанти вихваляються, жителі іронізують

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк