27.07.2024, 11:32

Сусідні з Лисичанським міста Новодружеськ та Привілля окупанти навіть не планують відновлювати - ЛОВА

Луганская, Новодружеск / Архивное фото, 2022 год

На Луганщині під час так званого "визволення" російські окупанти сильно зруйнували міста "трикутника", не пощастило й сусіднім населеним пунктам. У плани по відновленню окупанти внесли далеко не всі зруйновані міста.

На території Луганщини, окупованій у 2022 році, росіяни особливу увагу приділяють лише Лисичанську, Сєвєродонецьку та Рубіжному. Саме ці міста окупанти планують "відновити". Десятки зруйнованих населених пунктів, які перебувають по сусідству з містами "трикутника", окупанти вважають недоцільним відновлювати, повідомляє Час Пік.

До таких міст, наприклад, належать Новодружеськ та Привілля, які фактично є містами-супутниками Лисичанська. Але на відміну від Лисичанська, де росіяни розгорнули "показове відновлення", мешканці Новодружеська та Привілля вже два роки живуть без світла, води, опалення, місцями без газу. І відновити ці міста окупанти навіть не обіцяють, вони просто перетворюються на міста-привиди.

"Попри обіцянки на публіку, росіяни вже знають, яких населених пунктів відновлення не торкнеться взагалі. Бо, на їхню думку, це недоцільно. Із цих міст війська РФ вивозять все, що сподобається. Їм байдуже, евакуювався господар чи ні – причини для націоналізації майна знайдуть.

Нічого гарного від них не чекають у Новодружеську, що поряд із Лисичанськом. Там вже понад два роки відсутнє постачання електрики та води. Не проводиться жодних відновлювальних робіт. Залишки майна українців забирає чергова хвиля російських військових", - ]]>повідомили ]]>у Луганській ОВА.

До речі, якщо сєвєродончанам здається, що їхнє місто "гарнішає", то вони глибоко помиляються. Приїжджі, які давно не були у Сєвєродонецьку, або яким є з чим порівняти, жахаються від побаченого...

Читайте також: 

Хроніка звільнення "трикутника", або Як звільняли Лисичанськ, Сєвєродонецьк та Рубіжне 10 років тому

Жителям Лисичанська, Сєвєродонецька та Рубіжного спишуть частину платежів за світло та газ? Хто потрапив до категорії "щасливчиків"?

"Віджатий трикутник": Що робити мешканцям Лисичанська, Сєвєродонецька та Рубіжного, якщо їхні квартири захопили окупанти

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк