28.07.2024, 16:07

Мільйони зникли, а проблеми залишилися: жителі окупованого Сєвєродонецька про якість ремонтних робіт

Віктор Білий | Всі новини автора

В окупованому Сєвєродонецьку Луганської області наростає хвиля невдоволення серед місцевих жителів якістю ремонтних робіт після військових дій.

Інформація надходить із місцевих соціальних мереж, передає Час Пік.

Особливу критику викликає ситуація на парному боці вулиці Космонавтів у Сєвєродонецьку. Мешканці стверджують, що ремонтні роботи в їхніх будинках обмежилися лише заміною вікон та встановленням дверей у під'їзди. При цьому будівлі офіційно вважаються повністю відновленими, включаючи нібито функціональну систему опалення, яка насправді відсутня.

"Будинки при цьому здані, і опалення типу є. А насправді - ні", - пише один із місцевих мешканців.

Звернення громадян до місцевої влади, за їхніми словами, не дають результатів. Повідомляється, що на скаргу про фіктивний ремонт прокурор відповів: "Та що всі скаржаться? Що я можу зробити?"

Російська компанія, яка відповідала за ремонтні роботи в Сєвєродонецьку, також опинилася в центрі скандалу.

"Московська компанія "Титан-Л" прославилася на все місто вкраденими мільйонами рублів, що виділялися на з/п робітникам", - стверджує один із коментаторів.

За непідтвердженою інформацією, одного з керівників компанії було заарештовано в окупованому Луганську.

Ситуація викликає занепокоєння серед місцевого населення і ставить під сумнів ефективність відновлювальних робіт у регіоні. Офіційних коментарів від представників місцевої влади чи підрядних організацій на момент публікації відсутні.

Читайте також: У мережі показали, як "будується" Сєвєродонецьк - фото

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк