28.07.2024, 08:57

У мережі показали, як "будується" Сєвєродонецьк - фото

северодонецк

"Відновлення" у тимчасово окупованому Сєвєродонецьку Луганської області - процес відносний та виборчий. Багато будинків, мабуть, ремонтів не дочекаються.

У мережі показали нові фото із Сєвєродонецька, передає Час Пік.

На фото показані будинки, які зазнали пошкоджень внаслідок бойових дій. Однак жодних відновлювальних робіт не відбувається. Нікого не бентежить, що будь-якої миті плити можуть обвалитися. Напівзруйновані будинки "не заслуговують" з боку незаконної "влади" на увагу, тому що в них не можна "прихватизувати" квартири і нажитися на цьому.

Фактично, "ремонти" проходять лише у тих будинках, які вціліли, тому відновлення можна назвати "косметичним", а не капітальним. Тим більше, що його темпи у співвідношенні з масштабами руйнувань непорівнянні. Як результат - багато багатоповерхівок залишаються поза увагою і приречені на те, щоб рано чи пізно зруйнуватися остаточно під впливом природного середовища.

Нагадаємо, раніше у мережі показали, як живуть люди в одному з районів Сєвєродонецька.

У публікації були використані матеріали Telegram-каналу ]]>"По Северу".]]>

Читайте також: Безкоштовне повернення додому та допомога з вивезенням речей: про які права мають знати ВПО з Лисичанська, Сєвєродонецька, Рубіжного

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк