30.07.2024, 13:00

"Ситуація напружена": у мережі з'явилися новини з тимчасово "звільненої" Кремінної

Оксана Мовчан | Всі новини автора
вііажвілажво

У тимчасово окупованій Кремінній Луганської області триває нестабільна ситуація. Учора на території міста відбувалися інтенсивні обстріли, в тому числі використовувалися реактивні системи залпового вогню "Град".

Про це інформують окупаційні ресурси, передає Час Пік.

"Гучна" обстановка розпочалася ще вранці й тривала протягом дня.

За словами очевидців, на цей час у місті  дещо спокійніше, але ситуація залишається вкрай напруженою. Уранці, приблизно о 10:35, відбулося кілька потужних "прильотів", які завдали значної шкоди околицям міста.

Найбільше постраждали райони Дубового гаю, об’їзної дороги та Хімавтоматики. Крім того, спостерігається значна активність дронів над Кремінною. За останніми даними, обстріли продовжувалися до 11:20, і немає гарантій, що вони не відновляться знову.

"У Кремінній по всякому буває. Учора і збивали, і гради летіли. Уранці. Як зазвичай у Кремінній, трохи тихіше - але все одно напружено! 10:35 Сильно страждають околиці. Дубовий гай, об'їзна, Хімавтоматика.  Причому б'ють куди попало, іноді не один раз. Багато дронів, дуже схоже на ситуацію 2022 року. 11:20", -  йдеться у повідомленні.

Як повідомлялось раніше, у районі тимчасово окупованої Кремінної знову вирують лісові пожежі, ліквідувати які, судячи з усього, ніхто не збирається.

Читайте також:

Лісові пожежі знову наближаються до Сєвєродонецька: супутникові знімки

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк