30.07.2024, 17:04

"Довга черга і суворі перевірки": у мережі розповіли про ситуацію на "блокпосту" поблизу Смолянинового

Оксана Мовчан | Всі новини автора
варпрлродложд

На блокпосту поблизу села Смолянинове, що розташоване на шляху до тимчасово окупованого Сєвєродонецька Луганської області, ситуація залишається критичною.

Про це повідомляє пресслужба Луганської ]]>ОВА]]>, передає Час Пік.

Окупанти, організувавши цей контрольний пункт, регулярно створюють довгі черги з автомобілів, що значно ускладнює дорожній рух. Черги іноді простягаються на кілька кілометрів, змушуючи водіїв і пасажирів витрачати години на очікування.

Основною причиною заторів є масштабні перевірки, які проводять загарбники. Особливо ретельно перевіряють чоловіків, незалежно від того, чи вони намагаються в’їхати до Сєвєродонецька, чи виїхати з нього.

Відзначається, що перевірки спрямовані на виявлення осіб, які можуть бути призвані до лав окупаційних військ, оскільки загарбники намагаються виконати план з вручення повісток.

Згідно з інформацією від обласної військової адміністрації, блокпост є частиною системи контролю, що встановлена на територіях під окупацією.

Ці заходи значно ускладнюють життя цивільних осіб, які змушені перетинати контрольовані зони, підвищуючи рівень стресу і невизначеності.

Окрім заторів і перевірок, цей блокпост служить ще й іншим цілям окупантів, таким як контроль над пересуванням людей і ресурсів, що може мати серйозні наслідки для місцевих жителів і гуманітарної ситуації в регіоні.

Читайте також:

Окупаційна влада намагається приховати спалах холери в Криму: деталі епідемії з'являються завдяки витоку інформації

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк