31.07.2024, 18:24

Глава МВА спростував російський фейк про захід окупантів у Торецьк: місто перебуває під контролем ЗСУ

Оксана Мовчан | Всі новини автора
аррорл

Українські військові продовжують тримати під контролем Торецьк Донецької області, попри поширення російських фейків про нібито "захід" окупантів у місто.

Про це заявив начальник Торецької МВА Василь Чинчик під час ефіру на телемарафоні, передає Час Пік.

Василь Чинчик підкреслив, що місто Торецьк залишається вільним українським містом, яке зазнає нищівних обстрілів з боку агресора, але не підпадає під їхній контроль.

"На жаль, ворог веде також інформаційні війни, і я підтверджую, що місто Торецьк залишається вільним українським містом, яке просто потерпає від нищівних обстрілів з боку агресора. Але місто вільне, воно українське", – зазначив він.

Начальник Торецької МВА також звернув увагу на те, що українські військові надійно тримають оборону міста, і тому всі заяви про "захід" росіян є абсолютно безпідставними та направлені на дестабілізацію інформаційного простору.

"Ця інформація чистої води дезінформація, яка ворогом використовується для дестабілізації в інформаційному просторі і впливу на думки серед населення, яке залишається в громаді і в цілому в Україні", – додав Василь Чинчик.

Крім того, він повідомив, що Збройним силам України вдалося зупинити активні бойові дії з боку ворога, які мали на меті просування на територію міста. Завдяки мужності та професіоналізму українських захисників Торецьк залишається під контролем України, попри всі спроби агресора дезінформувати громадськість та посіяти паніку.

Читайте також:

До Сєвєродонецька та Рубіжного наблизилися лісові пожежі: Власенко про ситуацію в регіоні

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк