02.08.2024, 10:20

"Третій рік без світла": реакція мешканців Лисичанська на хибні звіти окупантів

Віктор Білий | Всі новини автора

Електропостачання в окупованому Лисичанську Луганської області, який був сильно пошкоджений під час бойових дій у 2022 році, нібито відновлено на 99,7%.

Про це заявив так званий гендиректор Республіканської мережевої компанії Борис Рижилов, повідомляє Час Пік.

За словами Рижилова, до кінця минулого року вдалося запустити одну з підстанцій, що живлять, у Лисичанську та забезпечити електроенергією південну частину міста, включаючи район заводу гумотехнічних виробів.

"Попри постійні обстріли та повторні руйнування інфраструктури, роботи з відновлення електропостачання не припиняються ні на день", - зазначив він.

Проте жителі Лисичанська та навколишніх районів відреагували на цю заяву з недовірою та обуренням. У соціальних мережах вони висловили своє невдоволення та наголосили, що слова Рижилова не відповідають реальній ситуації.

Один із коментарів говорить: "А Привілля і Новодружеськ входять у 0,3 відсотка? Третій рік без світла! Зате прозвітували!". Ще один користувач саркастично помітив: "Як сказав один "герой", о сьомій годині світанок - от вам і світло. Так що нам ще довго лягати спати при свічках".

Читайте також:

У Лисичанську сталася пожежа на території приватного домоволодіння - фото

Організував інтернет-видання та став "військором": "главреду" з Лисичанська повідомлено про підозру

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк