04.08.2024, 11:10

На Полтавщині внаслідок обстрілу пошкоджено залізничну інфраструктуру: потяги курсують із запізненням

Иллюстративное фото / Открытый источник

Вночі внаслідок обстрілу на Полтавщині пошкоджено залізничну інфраструктуру. Низці поїздів Харківського напрямку було оперативно змінено маршрути, щоб продовжити рух, але через це вони слідують із суттєвими затримками.

На Полтавщині внаслідок обстрілу пошкоджено залізничну інфраструктуру. На щастя, обійшлося без жертв та поранених. Про це ]]>повідомляє ]]>пресслужба "Укрзалізниці", передає Час Пік.

"Було пошкоджено колії, контактну мережу, опори, тощо. Відновлювальні роботи вже проведено, частину поїздів пропущено із резервними тепловозами, а наразі вже практично повністю поновлено і енергопостачання.

На щастя, обійшлось без жертв та поранених.

Також залізничники збирають інформацію про пересадки пасажирів, щоб організувати подальші подорожі", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що інформацію про поїзди, що курсують із затримками, можна дізнатися на ]]>порталі УЗ]]>. Наразі затримуються 19 поїздів.

"А якщо ви зараз на борту одного з цих поїздів і маєте подальшу пересадку, зверніться, будь ласка, до провідника або стюарда - наші диспетчери зараз організують всі потрібні стиковки", - звернулася пресслужба УЗ до пасажирів.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк