06.08.2024, 12:31

"Нагорода за зраду": вчителі-пропагандисти з окупованої Луганщини отримують відзнаки від Кремля

Оксана Мовчан | Всі новини автора
паро

У Кремлі вирішили "відзначити" вчителів, які зрадили Україну, активно підтримуючи та утверджуючи "руський мир" на тимчасово окупованих територіях. Серед тих, хто отримав відзнаку "зрадник", виявилися семеро вчителів з так званої ЛНР.

Про це повідомляє ]]>Центр національного спротиву]]>, передає Час Пік.

Ці зрадники походять із різних місць тимчасово окупованих територій Луганщини, зокрема з Луганська, Краснодону, Стаханова, Антрациту, села Чмирівка (Старобільський район), смт Родаково (Слов’яносербський район) та Ясенівського (Ровеньки).

До них приєдналися ще дев'ять педагогів-пропагандистів із тимчасово окупованої Донеччини, троє з Запорізької області та двоє з Херсонщини.

Нещодавно на тимчасово окупованій Херсонщині також пройшло аналогічне нагородження членів виборчих комітетів, які брали участь у проведенні псевдовиборів президента РФ.

Ворог відзначив цих зрадників України, вручивши їм грамоти за сумлінну організацію показової акції, яку назвали виборами президента РФ.

Як повідомлялось раніше, за інформацією голови Луганської обласної військової адміністрації Артема Лисогора, на окупованих територіях області російські загарбники посилюють пропагандистський вплив на школярів.

Читайте також:

З ТОТ Луганської області вдалося евакуювати двох людей, - Мінреінтеграції

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк