06.08.2024, 14:17

"Реалії під окупацією": жителі Рубіжного скаржаться на крадіжки гуманітарки та розруху інфраструктури

рплордолд

Рубіжне, тимчасово окуповане місто в Луганській області, залишається в центрі обговорень у соціальних мережах через проблеми з гуманітарною допомогою, відсутність основних послуг та порушення прав жителів.

Про це стало відомо з місцевих пабліків, передає Час Пік.

В коментарях до постів окупаційної адміністрації місцеві мешканці висловлюють своє невдоволення та вказують на численні порушення з боку окупаційної влади.

У коментарях до одного з повідомлень в офіційному акаунті окупаційної адміністрації користувач, відомий під ім'ям Влад, звернувся до проблем, які стосуються гуманітарної допомоги та інфраструктури міста. Він зазначив, що надана гуманітарна допомога є недостатньою та не відповідає потребам населення.

"Чому не забезпечують гуманітарною допомогою в повному обсязі? Де крупи, макарони, побутова хімія, туалетний папір? Чому в гуманітарних наборах часто потрапляють прострочені консерви з терміном придатності менше місяця? Може, хтось забирає свіжі продукти для власних магазинів, а натомість роздає старі консерви?", – пише Влад у своєму коментарі.

Крім того, він порушує питання щодо функціонування інфраструктури міста. Влад запитує, чому жоден ліфт не працює і чому відсутній зв'язок, хоча це питання не повинно впливати на рівень доступу до інтернету.

У відповідь на ці критичні зауваження, представники окупаційної адміністрації запропонували йому надати конкретні факти і пригрозили юридичними наслідками за поширення "наклепу". Окупанти заперечили наявність заборгованості по зарплаті ремонтникам.

Ці обурливі факти свідчать про те, що життя в Рубіжному під окупацією супроводжується численними проблемами і викликами. Місцеві жителі змушені миритися з нестачею базових товарів, поганим станом інфраструктури та відсутністю належного зв'язку. Відсутність адекватної реакції з боку окупаційної влади та загроза репресій за критику лише підсилюють негативний імідж окупаційного управління і викликають глибоке занепокоєння серед населення.

У публікації використано інформацію з ТГ- каналу ]]>"ТРИБУН/СХІД".]]>

Читайте також:

"Нагорода за зраду": вчителі-пропагандисти з окупованої Луганщини отримують відзнаки від Кремля

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк