13.08.2024, 17:33

"Дахи зачекають, головне - під'їзд": Очевидці про якість "ремонтів" в окупованому Лисичанську

Віктор Білий | Всі новини автора

В окупованому Лисичанську Луганської області тривають так звані "роботи" у багатоквартирних будинках, про які активно повідомляють проросійські пабліки. Проте реальні результати цих "ремонтів" викликають невдоволення та критику серед місцевих мешканців.

Жителі Лисичанська поділилися фотографіями, на яких видно плачевний хвалений результат таких "робіт", передає Час Пік.

За їхніми словами, після нещодавніх дощів власники приватних будинків опинилися в кращому становищі, оскільки вони можуть збирати дощову воду для поливу, тоді як мешканці багатоквартирних будинків, де дахи протікають, страждають від наслідків "ремонту".

"Дощ пройшов, і лише приватні будинки радіють, що вода є і поливати не треба. Хто живе у квартирах без дахів, всі горе-ремонтників проклинають", - пишуть місцеві жителі.

Один із мешканців міста обурився тим, що ремонт розпочався з під'їздів, хоча дахи в будинку протікають уже понад два роки.

"Навіщо мені ремонт у під'їзді, якщо дах тече? Ідіоти!", – бідкається він.

Такі "роботи" лише для галочки, а не вирішення проблем. Деякі мешканці також висловлюють підозри, що ремонт під'їздів може стати прикриттям для огляду порожніх квартир і збору інформації про мешканців.

Окрім неякісних ремонтів, жителі Лисичанська стикаються з неправомірним нарахуванням рахунків за комунальні послуги. Окупанти виставляють рахунки на основі даних, отриманих ще до початку війни, ігноруючи реальні лічильники звинувачень та заяви про перерахунок.

Особливо гостро постає питання із газопостачанням, де населення виплачує борги, яких у них не було. Один із мешканців міста висловився таким чином: "Хоч пиши заяву на перерахунок, хоч не пиши - ти зобов'язаний заплатити. Інакше буде борг".

Читайте також: "Примусова втрата майна українських громадян": окупаційна "адміністрація" Лисичанська опублікувала список квартир для конфіскації

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк