16.08.2024, 16:21

Ілюзія відновлення: у Сєвєродонецьку окупанти фарбують фасади, залишаючи місто у руїнах

Віктор Білий | Всі новини автора

В окупованому Сєвєродонецьку Луганської області російська окупаційна влада продовжує демонструвати "успіхи" у відновленні міста, створюючи ілюзорну картину відродження. Зокрема вони пофарбували фасади деяких багатоквартирних будинків, що подається як частина масштабних ремонтних робіт.

Проте, як повідомляють жителі міста, ремонт проводиться неякісно, ​​а об'єкти, які справді потребують відновлення, залишаються поза увагою, передає Час Пік.

У мережі з'явилися свіжі фотографії з Сєвєродонецька, зроблені на шосе Будівельників, 24. Знімки демонструють, що ця частина міста, як і раніше, лежить у руїнах, і багато будинків залишаються покинутими.

Примітно, що у деяких із таких будинків досі живуть люди, які змушені самостійно відновлювати житло.

"У старих районах взагалі ремонт не роблять, люди самі ставлять вікна та роблять дахи, допомоги нуль", - повідомляють місцеві жителі.

Мешканці також зазначають, що роботи проводять із серйозними порушеннями. Наприклад, на Донецькій, 35 було встановлено однопакетні вікна з дірками у підвіконнях, а стан під'їздів залишається плачевним. На вулиці Богдана Хмельницького (колишня вулиця Гагаріна) частково проводяться ремонтні роботи, але деякі будівлі, такі як будинок 8б, вже заплановані до знесення.

Читайте також: Окупанти перефарбували стелу на в'їзді у Сєвєродонецьк і демонтували україномовний герб

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк