16.08.2024, 20:40

Окупанти розбирають обладнання заводу "Азот" на металолом: "відновлення" виробництва залишається під питанням

Оксана Мовчан | Всі новини автора
віва

Окупаційні сили продовжують активно розбирати обладнання на Сєвєродонецькому хімічному заводі "Азот", ріжучи його на металолом.

Про це повідомив керівник Сєвєродонецької РДА Роман ]]>Власенко]]>, передає Час Пік.

Попри попередні обіцянки про "відновлення виробництва", ситуація залишається невизначеною. Завод, який, за інформацією, був переданий в оренду певному підприємству, досі не відновив свою роботу.

Попри проведені "юридичні заходи" та запрошення нових працівників, виробництво на заводі досі не почалося. Окупаційні сили продовжують розбирати залишки обладнання, що вказує на відсутність планів по відновленню роботи заводу в найближчій перспективі.

Це ставить під загрозу відновлення виробництва та робочих місць для місцевих жителів, а також викликає занепокоєння щодо подальшої долі одного з ключових промислових об'єктів регіону.

Тим часом російська окупаційна влада продовжує демонструвати "успіхи" у відновленні міста, створюючи ілюзорну картину відродження. Зокрема вони пофарбували фасади деяких багатоквартирних будинків, що подається як частина масштабних ремонтних робіт. Проте, як повідомляють жителі міста, ремонт проводиться неякісно, ​​а об'єкти, які справді потребують відновлення, залишаються поза увагою.

Читайте також:

"Забуте місто": у мережі оприлюднили нові фото з окупованого Рубіжного

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк