17.08.2024, 12:44

Ремонти в окупованому Сєвєродонецьку: Вихваляння окупантів та невдоволення місцевих жителів

Віктор Білий | Всі новини автора
Северодонецк

В окупованому Сєвєродонецьку Луганської області російські війська продовжують активно демонструвати свої так звані зусилля щодо відновлення міста. Проте насправді, на думку місцевих жителів, ці роботи залишають бажати кращого, і багато аспектів "відновлення" викликають різке невдоволення.

Останні повідомлення із Сєвєродонецька вказують на те, що окупанти зосередилися на ремонті теплотрас, передає Час Пік.

Очевидно, на території міста активно ведуться "розкопки", створюючи значні незручності для місцевих жителів. У соціальних мережах з'явилися повідомлення про те, що вулиця Хіміків та інші райони міста перебувають у стані постійного ремонту. Користувачі зазначають, що вулиця, що веде у бік заводу АЗОТ, перекопана, а об'їзд Первомайською перетворюється на справжній головний біль.

Крім цього, росіяни вихваляються ремонтом багатоквартирних будинків по вулиці Автомобільній. Однак у цьому випадку також є значні питання якості роботи. Зокрема, біля будинку за адресою Автомобільна, 9 було встановлено банер, який повинен був інформувати про ремонтні роботи. Однак на ньому не вказано ні термінів початку, ні передбачуваної дати завершення.

Пропагандистські повідомлення стверджують, що населення Сєвєродонецька вже близько до рівня до початку повномасштабного вторгнення. На момент початку 2022 року чисельність населення міста становила близько 100 тисяч жителів. Водночас на відео, знятому в районі зупинки "Меблевий" на вулиці Князя Володимира, можна побачити як стан ремонту, так і поточну чисельність мешканців.

Місцеві жителі висловлюють критику щодо якості виконуваних робіт. У коментарях користувачі соціальних мереж наголошують, що хоча зовнішній вигляд деяких будівель може виглядати пристойно з відстані, зблизька видно безліч недоліків.

"По-чесному, здалеку, фарбують добре, для фото та ТБ. А зблизька подивився, руки їм відбити треба. Краще б і не фарбували", - описав ремонтні роботи один із місцевих мешканців.

Читайте також: Ілюзія відновлення: у Сєвєродонецьку окупанти фарбують фасади, залишаючи місто у руїнах

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк