19.08.2024, 12:29

"Занепад під контролем": у мережі показали, як окупанти "господарюють" у Луганську

Оксана Мовчан | Всі новини автора
даплдаопдо

Минулої ночі у тимчасово окупованому Луганську стався черговий інцидент, що відображає загальний стан інфраструктури міста під контролем окупаційної влади.

Про це повідомляють окупаційні ресурси, передає Час Пік.

На мосту, розташованому в районі парку імені 1 Травня, обвалилися частина плити та перила. Через це проїзд через міст наразі перекрито.

Цей інцидент став ще одним свідченням того, що окупаційна адміністрація, попри всі свої заяви про "відновлення" і "покращення" інфраструктури, не здатна забезпечити навіть базову безпеку жителів міста. Під час обвалу ніхто не постраждав, однак руйнування мосту значно ускладнило транспортне сполучення в цьому районі, що викликає додаткові труднощі для місцевих жителів.

Незадовільний стан інфраструктури в Луганську стає все більш очевидним на тлі численних проблем, з якими стикаються мешканці міста. Відсутність належного ремонту доріг, систем водопостачання та електропостачання, а також інші комунальні проблеми є наслідком недбалого підходу окупантів до управління територією. Місто, яке раніше було промисловим і культурним центром, зараз перетворюється на приклад занепаду та деградації під окупаційним режимом.

Читайте також:

До окупованого Сєвєродонецька російські "шефи" завезли понад 14 тисяч "правильних" підручників

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк