20.08.2024, 13:33

Окупанти оголосили 20 квартир у Рубіжному "безгоспними": новий список адрес

Віктор Білий | Всі новини автора

У Рубіжному Луганській області окупаційна адміністрація опублікувала новий список із 20 квартир, які вона визначила як "безгоспними".

Це рішення стосується квартир у будинку на Московському проспекті 27-А. Згідно з інформацією від окупаційних ресурсів, квартири з №53 до №72 включно тепер вважаються "безгоспними", передає Час Пік.

До переліку потрапили такі квартири:

За словами окупантів, власники цих квартир мають протягом 30 днів звернутися до місцевого "муніципалітету" з документами на житло та паспортом. Інакше загрожують вилученням майна "на користь республіки".

Окупаційна адміністрація наполягає на наданні документів, включаючи паспорт громадянина Росії або інший документ, що засвідчує особу, а також витяг з окупаційного реєстру юридичних осіб та ідентифікаційний номер платника податків для юридичних осіб.

Нагадаємо, що окупаційна влада в березні прийняла так званий "закон" "Про особливості виявлення, використання та визнання права муніципальної власності на житлові приміщення, що мають ознаки безгосподарної діяльності". Цей акт окупанти використовують як юридичну основу для вилучення житла українців.

Читайте також: Дітей з Лисичанська та Рубіжного російські "шефи" відправили на відпочинок до Криму

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк