20.08.2024, 21:19

Окупаційна армія Росії обстріляла село Малокатеринівка на Запоріжжі: поранені діти, 14-річний хлопчик помер у лікарні

Оксана Мовчан | Всі новини автора
віжадопл

Сьогодні, 20 серпня, село Малокатеринівка на Запоріжжі стало об'єктом жорстокого обстрілу з боку російських окупаційних сил. Внаслідок атаки, за попередніми даними, поранення отримали діти, 14-річний хлопчик помер у лікарні.

Про це повідомляє ]]>Національна поліція України]]>, передає Час Пік.

Обстріл стався близько полудня. Один із боєприпасів влучив у район торговельного кіоска. Цей інцидент призвів до серйозних травм у дітей віком 11, 14, 15 та 17 років, а також 18-річної дівчини.

На місці події швидко зреагували парамедики поліції, які надали першу медичну допомогу постраждалим. 15-річного хлопця, який отримав важкі поранення, доставили до обласної клінічної лікарні у непритомному стані. Медики проводять реанімаційні заходи, намагаючись стабілізувати його стан.

На жаль, хлопчик, який також отримав серйозні травми під час обстрілу, помер у лікарні. Інші постраждалі отримали медичну допомогу, і їхній стан наразі стабільний.

Цей жахливий випадок вкотре підкреслює безмежну жорстокість і безвідповідальність окупаційних сил, які безжально атакують цивільні об'єкти, нещадно шкодячи мирним жителям та дітям.

Читайте також:

У "звільненому" Рубіжному знову "віджали" квартири: окупаційна "адміністрація" вимагає підтвердження права на житло

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк