20.08.2024, 19:10

У "звільненому" Рубіжному знову "віджали" квартири: окупаційна "адміністрація" вимагає підтвердження права на житло

Оксана Мовчан | Всі новини автора
опрорп

У тимчасово окупованому Рубіжному Луганської області знову виявили об'єкти з ознаками "безхазяйного нерухомого майна".

Про це повідомили окупаційні ресурси, передає Час Пік.

Цього разу під загрозою опинилися квартири за адресою: вул. Леніна, будинок 45-Б, квартира 29 та квартира 34.

Окупаційна адміністрація повідомила, що власники цих помешкань повинні протягом 30 днів звернутися до місцевого "муніципалітету" з підтверджуючими документами на житло та паспортом. В іншому випадку, їхнє майно може бути конфісковане.

Окупанти наполягають, що для підтвердження права на власність необхідно надати паспорт громадянина Росії або інший документ, що засвідчує особу. Крім того, потрібно надати витяг з окупаційного реєстру юридичних осіб та ідентифікаційний номер платника податків, якщо власник є юридичною особою.

Це рішення викликає тривогу серед мешканців, оскільки вони розуміють, що невиконання вимог окупантів може призвести до втрати житла.

Зі сторони окупаційної адміністрації продовжуються спроби легалізувати конфіскацію приватного майна на користь так званих "республік", що фактично позбавляє людей їхніх законних прав на власність.

Як повідомлялось раніше, у Рубіжному Луганській області окупаційна адміністрація опублікувала новий список із 20 квартир, які вона визначила як "безгоспними".

Читайте також:

Скоро буде, як в ОАЕ? В одному з мікрорайонів Сєвєродонецька, як у пустелі, вже ростуть кактуси

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк