24.08.2024, 16:42

Окупанти вдарили по центру Костянтинівки: у мережі показали на відео наслідки

Віктор Білий | Всі новини автора

Російські окупанти знову завдали удару по Костянтинівці Донецької області. Обстріл, ймовірно, був здійснений з використанням артилерії та націлений на житловий квартал у центрі міста.

Про це повідомляє пресслужба обласної прокуратури, передає Час Пік.

За попередніми даними, в результаті атаки загинули п'ятеро цивільних осіб - троє чоловіків та дві жінки. Ще п'ятеро людей отримали поранення різного ступеня важкості. З них чоловік та чотири жінки були доставлені до медичних закладів для надання кваліфікованої допомоги. Наразі медики працюють над їхньою стабілізацією, а остаточна кількість постраждалих уточнюється.

Під процесуальним керівництвом Донецької обласної прокуратури розпочато досудове розслідування за фактом порушення законів та звичаїв війни (ч. 2 ст. 438 Кримінального кодексу). Слідчо-оперативна група продовжує роботу на місці події, де проводять збирання доказів та розслідування обставин атаки.

Нагадаємо, що 9 серпня російська армія нанесла удар по торговому центру в Костянтинівці, внаслідок якого загинули 14 людей, включаючи трьох дітей, а понад 40 осіб отримали поранення.

Читайте також: Затверджено примусову евакуацію дітей з Покровська та низки населених пунктів району

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк