24.08.2024, 18:35

Актор драми Луганського обласного академічного українського музично-драматичного театру отримав звання Заслуженого артиста України

Марина Гончар | Всі новини автора
віджлвідоа

Президент України Володимир Зеленський своїм указом № 513/2024 від 23 серпня 2024 року відзначив низку видатних діячів культури з нагоди святкування Дня Незалежності України.

Серед відзначених особливим чином вирізняється актор Луганського обласного академічного українського музично-драматичного театру Олександр Глянцев, який отримав почесне звання "Заслужений артист України", передає Час Пік.

Це високе визнання є важливим кроком у визнанні досягнень митців, що працюють на культурному фронті, зберігаючи українську ідентичність та мову в умовах складної суспільно-політичної ситуації.

Глянцев, відомий своєю майстерністю та глибоким проникненням у ролі, зробив значний внесок у розвиток українського театрального мистецтва. Його роботи на сцені вирізняються неперевершеним акторським талантом і пристрастю, що захоплюють серця глядачів.

Цей здобуток підкреслює важливість підтримки і розвитку культури як основи національної свідомості та ідентичності.

Олександр Глянцев, будучи частиною команди Луганського обласного театру, продовжує демонструвати відданість своєму мистецтву та рідній країні, що знаходить відгук у серцях багатьох українців. Звання "Заслуженого артиста України" не лише вшановує його внесок у культуру, але й надихає інших митців на творчий розвиток та підтримку національних цінностей.

Читайте також:

Мародерство та хибні обіцянки: як окупанти руйнують вугільну галузь на Луганщині

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк