27.08.2024, 18:48

"Як і завжди стабільно напружено": у мережі стало відомо про ситуацію в окупованій Кремінній

Марина Гончар | Всі новини автора
арпрлдо

У тимчасово окупованій Кремінній Луганської області ситуація залишається стабільно напруженою.

Про це повідомляють місцеві джерела, передає Час Пік.

За свідченнями очевидців, у місті хоч і зменшилася кількість обстрілів у центральних районах, але околиці все ще піддаються масованим атакам. Прильоти снарядів не припиняються, що створює серйозну загрозу для окупантів. Люди кажуть, що багато автомобілів були знищені або пошкоджені внаслідок обстрілів.

Проросійськи налаштовані мешканці Кремінної наполягають, що російських військових у місті "немає зовсім". Однак, попри ці заяви, напружена ситуація у місті лише посилюється, що викликає питання про реальну присутність військових на території та їхню роль у загостренні ситуації.

Місцеві жителі також стикаються з іншими проблемами. Під час літньої спеки, яка зараз вирує у регіоні, вони залишаються без стабільного електропостачання. Постійні відключення світла лише посилюють труднощі, з якими стикається місцеве населення, ускладнюючи їхнє повсякденне життя.

"Як і завжди стабільно напружено. У центр прильотів стало трохи менше, але по околицях як лупили - так і луплять. Дуже багато побили машин у цивільних. А місті військових немає від слова зовсім, тому кошмарять мирне населення. Спека вбиває, світло - дуже не стабільно", - стверджує так званий очевидець. 

Таким чином, ситуація у Кремінній залишається вкрай напруженою, у той час, як "офіційні джерела" продовжують заперечувати присутність російських військових у місті, реальність для мешканців Кремінної далека від спокою та стабільності.

Читайте також:

"Куди звернутися?": Жителів Сєвєродонецька "кошмарять" російські будівельники та мародери

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк