27.08.2024, 09:36

"Куди звернутися?": Жителів Сєвєродонецька "кошмарять" російські будівельники та мародери

Оккупированный Северодонецк, август 2024г.

Поки "влада" та пропагандисти розповідають про "відродження" Сєвєродонецька, жителі окупованого міста все частіше скаржаться на "визволителів".

В окупованому Сєвєродонецьку процвітає мародерство, а гості з РФ поводяться як "нові господарі". Про це пишуть місцеві жителі, які вже не знають, де шукати управу на "понаїхавших", повідомляє Час Пік.

Поки російські пропагандисти розповідають, як "висококласні спеціалісти" з РФ "відновлюють" Сєвєродонецьк, місцеві жителі все частіше скаржаться на поведінку російських гастарбайтерів. Мало того, що їх заселяють у чужі квартири, так ще й поводяться вони як "господарі". Зважаючи на все, прості зауваження не допомагають і люди намагаються знайти допомогу у "влади".

оккупированный Северодонецк / новости соцсетей

Втім, місцевим жителям наполегливо радять не скаржитися на російських "гостей". І навіть якщо такі скарги надходять, їх ніхто не розглядатиме. А кого карати? "Визволителів", які "героїчно захищають" місто? Російських "кваліфікованих будівельників", які "відновлюють" зруйноване? На захоплених територіях окупанти завжди виявляються "чистенькими" перед "законом".

Сєвєродонецьку окупанти не рекомендують звертатися до російських силовиків із заявами стосовно фактів мародерства квартир. Бо кількість таких випадків лише зростає і більшість з них здійснюється військовими рф, з якими просто не хочуть мати справу. Офіційна причина відмови – усі сили кинуті на розшук диверсантів та патрулювання.", - ]]>повідомляє ]]>Луганська ОВА.

А тим часом місцевих жителів у містах "трикутника" стає дедалі менше. Стало відомо, що випускники з Лисичанська, яких окупанти вивезли до Татарстану, залишаться в РФ.

У публікації використано інформацію з Telegram-каналу "]]>Kitsune / Сєвєродонець]]>к".

Читайте також: "Луганський клондайк": Окупанти шукають охочих добувати золото та срібло на території "ЛНР"

Читайте також: Гуманітарний коридор у бік України для жителів Курської області: прийняти не можна залишити?

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк