27.08.2024, 21:23

В окупованому Рубіжному жителям погрожують тюремними термінами за критику окупаційної влади

Марина Гончар | Всі новини автора
ієівєдєоаі

У Рубіжному Луганської області, яке перебуває під тимчасовою окупацією, місцеві жителі стикаються з новою хвилею репресій з боку окупаційної адміністрації.

Про це повідомляють у мережі, передає Час Пік.

Ті, хто наважується публічно висловлювати своє невдоволення або критикувати дії окупаційної влади, зокрема через коментарі на офіційних каналах адміністрації, ризикують зіткнутися з жорсткими покараннями, включаючи ув'язнення.

Згідно з повідомленнями, люди, які висловлюють реальну ситуацію в Рубіжному через соціальні мережі або інші публічні платформи, отримують погрози про можливі тюремні терміни. Така реакція викликана тим, що окупаційна "влада" прагне тримати під контролем інформаційний простір і не допускає поширення відомостей, які б відображали справжній стан справ у місті.

Окупаційна "адміністрація" намагається створити враження, що ситуація в місті стабільна, а місцеві жителі задоволені. Люди, які наважуються розповісти про проблеми з життєзабезпеченням, відсутність базових послуг, зруйновану інфраструктуру та інші труднощі, стикаються з жорстоким тиском.

У публікації використано інформацію з ТГ- каналу]]> "АРТЮХ".]]>

Читайте також:

"Як і завжди стабільно напружено": у мережі стало відомо про ситуацію в окупованій Кремінній

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк