28.08.2024, 11:20

В районі Кремінної на Луганщині прикордонники за допомогою FPV-дрону знищили російську антену з ретранслятором

​​​​​​​В районе Кременной уничтожили российскую антенну с ретранслятором

У Луганській області в районі окупованої Кремінної українські прикордонники завдали удару FPV-дроном по ретранслятору противника.

Як ]]>повідомила ]]>пресслужба Державної прикордонної служби України, ворожу антену з ретранслятором у Кремінній знищили прикордонники "Помсти", передає Час Пік.

"Результат залишився за кадром, але ефект – 100%", - йдеться у повідомленні ГПСУ.

"Антену з ретранслятором уразили з FPV-дрона прикордонники "Помсти" з підрозділу РУБпАК "Фенікс" в районі Кремінної на Луганщині", - повідомляє Telegram-канал "Луганський прикордонний загін - Бригада "Помста".

Довідково: 3 прикордонний загін імені Героя України полковника Євгена Пікуса (Луганський прикордонний загін) - орган охорони державного кордону у загальній структурі Державної прикордонної служби України, який виконує завдання щодо забезпечення недоторканності державного кордону України, а також здійснює інші дії, передбачені законодавством України в межах Луганської області і підпорядкований Східному регіональному управлінню. У рамках кампанії "Гвардія наступу" став бригадою та отримав назву "Помста".

Читайте також: "Луганський клондайк": Окупанти шукають охочих добувати золото та срібло на території "ЛНР"

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк