29.08.2024, 12:25

Сєвєродонецьк і Лисичанськ чекатимуть поліпшень ще довго, - ОВА

Віктор Білий | Всі новини автора
Северодонецк

Сєвєродонецьк та Лисичанськ Луганської області знову опинилися в центрі новин через плани з ремонту системи централізованого теплопостачання. Вже третій рік поспіль окупаційна влада заявляє про підготовку інфраструктури до осінньо-зимового сезону.

Про це повідомив голова Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Артем Лисогор, повідомляє Час Пік.

За його словами в Лисичанську в осінній період 2023 року було здійснено спробу демонстраційного запуску системи опалення. "Однак спроба закінчилася невдачею, і місцеві жителі залишилися без необхідного тепла. Цього року інформація про готовність систем опалення в містах прифронтових залишається закритою".

У Сєвєродонецьку окупаційна влада почала встановлювати модульні котельні в державних установах, що свідчить про недовіру до ефективності централізованого опалення. "В той час, як великі інфраструктурні проєкти просуваються, рядовий житель міста, схоже, чекатиме покращень ще довго".

Водночас восени очікується відкриття першого робочого місця російського нотаріуса у Сєвєродонецьку. Ця подія є особливо актуальною, враховуючи брак послуг нотаріуса на окупованих територіях. У "ЛНР", де минулого року нотаріуси проводили виїзні прийоми у населених пунктах раз на кілька місяців, очікується значне покращення доступу до нотаріальних послуг.

“У Сєвєродонецьку ситуація була дещо кращою - туди двічі на тиждень приїжджала фахівець із сусіднього Лисичанська. Тепер ніби буде свій”, – додав Лисогор.

Читайте також: "Це прогрес!": Окупаційна влада порадувала жителів Сєвєродонецька гарною новиною

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк