30.08.2024, 08:12

Черги до жовтня: як окупований Сєвєродонецьк бореться з проблемами у пенсійному фонді

Віктор Білий | Всі новини автора

В окупованому Сєвєродонецьку Луганської області виникли серйозні проблеми зі зверненням до пенсійного фонду.

Як повідомив голова Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Артем Лисогор, наразі неможливо швидко вирішити питання у пенсійному фонді, передає Час Пік.

"Записатися на прийом або вирішити проблему в той же день неможливо. Найближчі вільні вікна для запису доступні тільки в жовтні, а поточні процедури йдуть повільно. Попри необхідність, окупаційна адміністрація не планує відкривати додаткові прийомні місця або підвищувати кваліфікацію співробітників, що наводить до утворення довгих черг біля будівлі", - йдеться у повідомленні.

Тим часом у захопленому у 2014 році Довжанську спостерігається зростання невдоволення серед підприємців. Проблеми пов'язані з переоформленням дозволів на оптову та роздрібну торгівлю. "Окупаційна адміністрація почала віддавати перевагу російським бізнесменам, а не місцевим підприємцям. У результаті в Довжанську збільшилася кількість магазинів і торгових точок, відкритих комерсантами з Ростовської області, що призводить до витіснення місцевих бізнесменів із ринку".

Читайте також: Окупанти показали "відновлення" у Сєвєродонецьку: що приховують фотографії

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк