01.09.2024, 14:28

Харків зазнав масованих ударів: очевидці зняли момент прильоту

Віктор Білий | Всі новини автора

Окупанти завдали близько 10 ударів по Харкову, спричинивши значні пошкодження цивільної інфраструктури та постраждалих.

Голова Харківської обласної військової адміністрації (ОВА) Олег Синегубов повідомив про масштабні руйнування та потенційну загрозу повторних атак, передає Час Пік.

За словами Синєгубова, ударів було завдано балістичними ракетами, що призвело до пошкоджень у міській промзоні та житлових районах. Внаслідок атак постраждали торговий центр, об'єкт спортивної інфраструктури та житлові будинки. На цей час зареєстровано шість поранених, серед них шестирічна дитина, яка отримала гостру реакцію на стрес.

Мер Харкова Ігор Терехов також повідомив про ситуацію у своєму Telegram-каналі. Він підтвердив, що внаслідок ударів постраждали кілька будинків та супермаркет. Один з ударів припав на район приватної забудови. 

Згідно з останніми даними, загальна кількість постраждалих зросла до 15 осіб. Влада та екстрені служби продовжують уточнювати деталі події та працюю над ліквідацією наслідків ударів.

У зв'язку з загрозами, що продовжуються, влада міста та області закликає громадян дотримуватися запобіжних заходів і бути готовими до можливих повторних ударів. Ситуація залишається напруженою, і інформація про постраждалих та руйнування оновлюватиметься в міру надходження нових даних.

Момент одного з ударів по Харкову очевидці зняли на відео:

Читайте також: Авіаудар по багатоповерхівці у Харкові: кількість загиблих зросла, розбір завалів та пошукові роботи тривають

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк