02.09.2024, 21:05

У мережі повідомили про наслідки пожеж у селищах поблизу окупованого Сєвєродонецька: вигоріло багато будинків, є загиблі

Марина Гончар | Всі новини автора
рпаорол

Місцеві мешканці з тимчасово окупованого Щедрищевого та дачного селища "Мічуринець-1" у Луганській області повідомили про масштабні наслідки пожеж, які спустошили значну частину цих населених пунктів.

Про це стало відомо у мережі, передає Час Пік.

За попередніми даними, вогонь знищив близько половини дач у "Мічуринець-1", залишаючи після себе лише згарища.

У Щедрищевому ситуація ще трагічніша — майже всі будинки праворуч до місця, де розташовувався табір, були знищені полум'ям.

Станом на теперішній момент відомо про двох загиблих і 67 будинків, які повністю згоріли. Місцеві жителі продовжують повідомляти про руйнування, а також про те, що деякі люди залишилися без даху над головою.

Пожежі в цих районах викликали неабияку тривогу серед місцевих жителів, які намагаються врятувати свої домівки та майно від вогню. Відсутність достатньої кількості ресурсів для гасіння пожеж значно ускладнює ситуацію, а окупаційна "адміністрація" не може забезпечити належний рівень допомоги.

Пожежі на окупованих територіях Луганської області залишають за собою сліди руйнування і викликають серйозну стурбованість серед населення. Люди висловлюють свої побоювання щодо майбутнього, адже такі інциденти можуть повторюватися, а небезпека зростає з кожним днем через відсутність належної інфраструктури та підтримки.

У публікації використано інформацію з ТГ- каналу]]> "ТРИБУН\СХІД".]]>

Читайте також:

Жителі окупованого Сєвєродонецька потерпають від проблем з громадським транспортом: подробиці

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк