04.09.2024, 08:51

Російські окупанти вдарили по центру Кривого Рогу: є постраждалі та руйнування

Последствия удара по Кривому Рогу, 04.09.2024г.

Російська окупаційна армія 4 вересня завдала чергового ракетного удару по Кривому Рогу. В одному з районів міста пошкоджено готель та багатоповерхові житлові будинки. Є постраждалі.

Вночі 4 вересня російська окупаційна армія атакувала ракетами Кривий Ріг. Постраждало п'ятеро мирних жителів. Про це повідомив голова Ради оборони міста Олександр Вілкул, передає Час Пік.

"Ракетне влучення в об'єкт цивільної інфраструктури в центрі міста. Від вибухової хвилі постраждало понад 10 багатоповерхівок. Наразі слава Богу всі живі. П'ятеро постраждалих, не тяжкі", - написав Вілкул у ]]>Facebook]]>.

Голова Криворізької районної державної адміністрації Євген Ситниченко уточнив, що серед постраждалих є 10-річна дитина.

"Наразі відомо про п'ятьох постраждалих - трьох жінок 62-х, 83-х та 84-х років, чоловіка 70-ти років та 10-річну дитину. Їхній стан медики оцінюють, як середньої тяжкості та задовільний", - ]]>написав ]]>Ситниченко в Telegram.

За його даними, в одному з районів Кривого Рогу пошкоджено готель. У розташованих поруч багатоповерхових будинках вибито шибки.

На місці працюють всі служби.

За даними голови Дніпропетровської ОВА Сергія Лисака, у Кривому Розі крім багатоповерхівок пошкоджено чотири навчальні заклади, 4 автомобілі, аптека та магазини. Будівля готелю зруйнована з 1 по 3 поверх.

Нагадаємо, вночі 4 вересня російські війська завдали ракетного удару по Львову. Є жертви та руйнування.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк