04.09.2024, 20:27

У мережі показали, як виглядає тимчасово окупована Попасна - фото

Марина Гончар | Всі новини автора
паорпрол

У мережі з'явилися нові фотографії, що демонструють сумну реальність життя в тимчасово окупованій Попасній Луганської області. Місто, яке раніше було квітучим і активним, тепер виглядає похмурим і зруйнованим, свідчачи про наслідки воєнних дій і російської окупації.

Кадри оприлюднили у мережі, передає Час Пік.

На першому фото ми бачимо декілька багатоповерхових будинків, які зазнали значних руйнувань. Фасади обпалені, багато квартир вигоріли, що свідчить про серйозні бойові дії у цьому районі. Серед цього хаосу можна помітити яскраві настінні малюнки, які контрастують із сірістю та спустошеністю міста. 

Друге фото показує ще один зруйнований будинок, ймовірно, колишній культурний центр або адміністративну будівлю. Колись вишуканий фасад тепер перетворився на руїну, з розбитими вікнами та пошкодженими стінами. Навколо будівлі розкидані уламки, що підкреслює відсутність будь-якої стабільності або відновлення в цьому регіоні.

На задньому плані обох знімків видніються інші пошкоджені житлові будинки, які більше нагадують порожні коробки, ніж місця для життя. Вражає відсутність людей і будь-яких ознак активності.

Здається, місто повністю спорожніло, залишивши тільки спогади про колишнє життя та жорстоку реальність війни.

Ці зображення вкотре нагадують про необхідність звільнення окупованих територій та відновлення миру в Україні. Ситуація в Попасній є яскравим прикладом трагедії, яку несе війна, і необхідності продовження боротьби за повернення українських земель під контроль законної влади.

У публікації використано інформацію з ТГ- каналу ]]>"АРТЮХ".]]>

Читайте також:

Окупаційна "влада" Сєвєродонецька розповідає про міфічне зростання населення: реальність і вигадки

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк