05.09.2024, 13:04

Пожежа в окупованому Щедрищевому під Сєвєродонецьком: у мережі з'явилися кадри згорілих будинків, "влада" мовчить

Віктор Білий | Всі новини автора

У мережі з'явилися кадри з окупованого села Щедрищеве під Сєвєродонецьком Луганської області, яке на початку вересня постраждало від лісової пожежі.

На відео зображені обгорілі будинки та густий дим, який огорнув селище, передає Час Пік.

За інформацією Луганської обласної військової адміністрації (ОВА), лісова пожежа, що почалася неподалік Сєвєродонецька, поширилася на житлові будинки в Щедрищеве. Внаслідок вогню вигоріло щонайменше 80 будинків. Повідомляється також про кількох загиблих, проте деталі та точну кількість жертв поки що не уточнюються.

Попри серйозні наслідки, самопроголошена "влада" Сєвєродонецька та окупаційне "міністерство надзвичайних ситуацій" досі не надали офіційних даних про подію.

У соціальних мережах зростає невдоволення щодо відсутності інформації та реакції на ситуацію. Користувачі мережі висловлюють невдоволення та вимагають від влади визнання масштабів трагедії.

У коментарях до постів про пожежу користувачі пишуть: "Чому ви мовчите про Щедрищева? Там постраждали люди, згоріло багато будинків". "Абсолютно вірно, про Щедрищеве немає жодного слова, ніби нічого і не сталося. У нас теж загинули люди, згоріло безліч будинків".

Читайте також: "Значне задимлення у Рубіжному": місцеві жителі занепокоєні через лісову пожежу

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк